Vakre Reppetoppen (kopi MED Ingrid)

Sol og utsikt – og grønt

Vi synes ikke det er en overdrivelse å kalle det «på toppen av alt». For det er sånn det føles. Reppetoppen gir deg så god utsikt og herlige solforhold som Ranheim tillater. Her glemmer du at Trondheim er en nordvendt by. Hverken terreng, ting eller tang står i veien. Oppå dette platået er du på et vis både fri og avskjermet samtidig. Hva mer kan man egentlig ønske seg av en beliggenhet?

I tillegg til utsikt mot den åpne fjorden og kort vei til marka og turstiene, bygges boligene opp med stort fokus på åpne, grønne omgivelser. Dette gir følelsen av at du bor like mye i en frodig park som i et boligområde. Velkommen til Reppetoppen!

 

Flotte leiligheter

På Reppetoppen bygges det for trivsel! Alle leilighetene har gjennomtenkte planløsninger som gir rom for det du trenger, og uansett størrelse oppleves de som lyse og luftige. Alle leilighetene får romslige balkonger, mange med en fantastisk utsikt.

Kvaliteter du kan glede deg over i ditt nye hjem:
√ Hvitvasket eikeparkett på alle gulv √ Kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer √ Flislagt baderom med varmekabler i gulv og innfelte downlights i tak.

Se bilder og la deg inspirere >>

Bli med på besøk til Ingrid

– Det er lettvint, forutsigbart og du kan være med på å skape din egen drømmebolig. Vi tok turen hjem til vår kollega Ingrid, som har kjøpt seg sin første leilighet. Da hun skulle kjøpe leilighet var det viktig med god utsikt, og det fant hun er på Reppetoppen. I tillegg satte hun stor pris på forutsigbarheten det gir med faste priser og ingen budrunder, og nybygg-garantien som følger med.

Bli med inn og se hvor fint hun har fått det, og la deg inspirere!