Rekkehus

Rekkehus

Privatvisning: kontakt megler for å avtale visning i vårt visningssenter i Solveig Abrahamsens vei.

Populære rekkehus på 119 kvm – nå er det kun ett igjen!

I byggetrinn 5 skal vi bygge 8 nye rekkehus på 119 kvm BRA over to plan! Denne rekkehustypen er helt utsolgt på tidligere byggetrinn, og vi er glade for å endelig kunne tilby flere! Dette blir innholdsrike boliger med effektiv bruk av areal. Husene får gjennomgående god standard, der vi blant annet vil trekke fram:

Kvalitetskjøkken fra Sigdal  //  Eikeparkett og eikelister  //  Flislagt hovedbad i 2. etg.  //  Romslig bad/vaskerom i 1. etg  //  3 romslige soverom  //  Loftstue/TV-stue  //  Stor og praktisk utvendig bod  //  Fast parkeringsplass i kjeller

.

Lyst og luftig – både ute og inne

Trondheim er en nordvendt by, men Reppetoppen ligger oppå et platå og har ingen avgrensninger – hverken fra terreng eller annen bebyggelse. Det er solrikt, åpent og fritt. For å dra nytte av solforholdene og alt lyset, har vi gitt rekkehusene to fine utplasser slik at man kan utnytte sola maksimalt.

I oppholdsrommene inne har vi lagt vekt på store vindusflater som slipper lyset og omgivelsene helt inn.

.

Prospekt / prisliste

Her kan du laste ned prospekt og prisliste for rekkehusene i G1 og H2.


Meld din interesse for Reppetoppen

Kontakt

Har du funnet drømmeboligen, eller har du spørsmål knyttet til prosjektet? Ta kontakt med en av oss i EiendomsMegler 1, så hjelper vi deg.


Katrine Brekke Borren
Eiendomsmegler
Telefon: 916 65 104
Send e-post

Ane Nes
Eiendomsmegler
Telefon: 915 88 153
Send e-post

Verdivurdering

Bor du i en bolig i dag og lurer på hva denne er verdt?
EiendomsMegler 1 tilbyr gratis og uforpliktende verdivurdering ved salg av din bolig. Bestill i dag, og første steg på veien mot et nytt hjem er i gang!
Bestill uforpliktende verdivurdering

Vi tar forbehold om feil og endringer.