Mikrorekkehus

Mikrorekkehus

– utsolgt

Alle mikrorekkehusene er nå solgte, men vi har flere flotte boligtyper på Reppetoppen.Kontakt megler for en uforpliktende boligprat.

Mikrorekkehus: Like bra – bare litt mindre

Hva hvis du ikke måtte velge leilighet allikevel? Hva hvis du kunne få alt det fine som gjør rekkehus til rekkehus – for prisen av en treroms?*

Det er et lite kunststykke, det vi har gjort. Det har krevd utallige runder med blyant og tegnebrett. Men vi har fått det til. For snart kan du bo i byens rimeligste, og kanskje koseligste, rekkehus. Med hage, egen inngang, takterrasse og bod. Og det koster ikke mer enn en leilighet av samme størrelse.

Ta steget inn i boligmarkedet – og opp på toppen.

* Sammenligningen gjelder pris i samme boligprosjekt

Din egen herre – i ditt eget rekkehus

Selv om disse rekkehusene har et litt mindre areal, har vi ivaretatt alle romfunksjonene. Du har 2 soverom, med mulighet for 3. Med terrasse på ene siden og takterrasse på den andre, kan du nyte både morgenkaffe og kveldsmat mens solen varmer ansiktet.

Og så er det noe ved rekkehus som skiller seg fra leiligheter. Du er din egen herre her, med ditt eget lille område å verne om.

Gleder seg til å flytte inn i sitt nye mikrorekkehus

Vi har tatt en prat med to glade kjøpere av mikrorekkehus. Peggy Kristin og Tony Søreng Bogøy ønsket seg en ny bolig der ting skulle være enkelt og ikke for stort. De er begge er glad i å reise og liker å bruke mye fritid på familie og venner. – Vi er spontane og har så absolutt andre interesser enn vedlikehold av hus og hage, men vi liker begge at ting er på stell. Det skal være så enkelt som å låse døra og dra, sier paret.

Paret hadde sett på flere prosjekter og vært på flere visninger, men de ble ekstra interesserte i det nye byggetrinnet på Reppetoppen: – Vi ble så fascinert over konseptet mikrorekkehus og hva de fikk til i en bolig på en størrelse med en leilighet.


Prospekt / prisliste

Her kan du laste ned prospekt og prisliste for mikrorekkehusene

Meld din interesse for Reppetoppen

 

 

 

Kontakt

Har du funnet drømmeboligen, eller har du spørsmål knyttet til prosjektet? Ta kontakt med en av oss i EiendomsMegler 1, så hjelper vi deg.


Katrine Brekke Borren
Eiendomsmegler
Telefon: 916 65 104
Send e-post

Ane Nes
Eiendomsmegler
Telefon: 915 88 153
Send e-post

Verdivurdering

Bor du i en bolig i dag og lurer på hva denne er verdt?
EiendomsMegler 1 tilbyr gratis og uforpliktende verdivurdering ved salg av din bolig. Bestill i dag, og første steg på veien mot et nytt hjem er i gang!

Bestill uforpliktende verdivurdering

Vi tar forbehold om feil og endringer.
Alle 3D-bildene på siden er av illustrativ karakter. Endringer vil forekomme.