Enkelt – og ikke for stort

Peggy Kristin og Tony Søreng Bogøy. Foto: Vegard Grande

Peggy og Tony gleder seg stort til å flytte inn i sitt nye mikrorekkehus neste år. Vi tok en prat med de fornøyde kjøperne om hvordan de endte opp på Reppetoppen.

Peggy Kristin og Tony Søreng Bogøy ønsket seg en ny bolig der ting skulle være enkelt og ikke for stort. De er begge er glad i å reise og liker å bruke mye fritid på familie og venner. – Vi er spontane og har så absolutt andre interesser enn vedlikehold av hus og hage, men vi liker begge at ting er på stell. Det skal være så enkelt som å låse døra og dra, sier paret.

Peggy og Tony hadde sett på flere prosjekter og vært på flere visninger, men de ble ekstra interesserte i det nye byggetrinnet på Reppetoppen:

– Vi hadde ingen kjennskap til Reppetoppen fra før av, men ble så fascinert over konseptet mikrorekkehus og hva de fikk til i en bolig på en størrelse med en leilighet.

Beliggenheten var også avgjørende for valget; at prosjektet ligger landlig til samtidig som man kommer seg raskt til sentrum. Både Peggy og Tony er oppvokst ved kysten på luftige Frøya, og forklarer at flere og gode uteplasser er spesielt viktig for dem.

– Uteplassen trenger ikke være så stor, men det må være plass til hyggelige sammenkomster – gjerne en kaffe og en god prat med naboen, sier det blide paret som gleder seg til å stifte nye bekjentskaper på Reppetoppen.

Med mikrorekkehus på Reppetoppen opplevde paret å få oppfylt de kravene de på forhånd hadde satt seg. De føler seg ferdige med oppussing, og opplever det som et stort pluss å få en ny og ubebodd bolig. Av andre plussfaktorer trekker de fram takterrassen og den koselige loftstua som kan brukes til overnattingsgjester.

– Vi opplever boligkjøpet vår som et kinderegg der vi har fått oppfylt tre ønsker på en gang: vi eier et flott rekkehus, vi får rom for alle på et mindre areal og vi får flere uteplasser, smiler det fornøyde paret.

Vi ønsker Peggy og Tony velkommen til Reppetoppen!

Gå tilbake til mikrorekkehus